A hagyomány szerint az aratás után Szent István-napra sütötték az új búzából készült első kenyeret.  Pihenjetek a Balaton-felvidéken a Balatontól csupán 3 kilométerre és ünnepeljétek velünk a kenyér ünnepét. A Matild Country Hotel vendégeként nyugodt, háborítatlan környezetben tehetitek mind ezt. A zavartalan pihenést a 4,5 hektáros kert, a kerti tó, a 300 négyzetméteres a játszótér, strandröplabda pálya, két medence, jacuzzi biztosítja. Egész nap nyitva tartó éttermünkben pedig augusztus 20-án kicsik és nagyok közösen dagasztják a kenyeret!

Csomag tartalma

  • Szállás többféle szobatípusban 08.19-22. között minimum 3 éjszakára
  • Wellness szolgáltatások
  • Bőséges svédasztalos büféreggeli házi készítésű finomságokkal
  • Félpanziós ellátás háromfogásos menüvacsorával
  • augusztus 20-án közösen készítjük a taljándörögdi marhából készült raguhoz szánt kenyeret
  • Játszótér
  • Egész nap niytvatartó Matild Kitchen éttermünk
  • Lovaglási lehetőség a helyszínen
  • Fedeles lovarda

Az akció ára

Szobatípus 3 éjszaka
félpanzióval
Kétágyas szoba 130 000 HUF/2 fő – elkelt
Családi szoba 205 000 HUF/ 4 fő – elkelt
Apartman 215 000 HUF/4 fő – elkelet
Kis apartman 210 000 HUF/4 fő – elkelt
Emeleti nagy apartman 230 000 HUF/ 4 fő – elkelt
Nagy apartman 250 000 HUF/4 fő – elkelt
Kertes apartman 240 000 HUF/4 fő – elkelt
Kertes nagy apartman foglalt

*A feltüntetett árak bruttó áraknak felelnek meg, az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák! 4 fő esetében a félpanziós árakat 2 felnőtt + 2 fő 12 év alatti gyermek esetére számoltuk. Az idegenforgalmi adó mértéke 2021-ben 250 Ft/fő/éj (Az idegenforgalmi adó 18 éves kortól fizetendő).

Feláras szolgáltatások

Megnevezés Összeg
Kisállat felár 2500 Ft/éj

Lemondási feltételek

Kiemelt időszaki foglalása esetén 30% foglalót kérünk. A foglalás az érkezés előtti 60 napig lemondható a foglaló visszatérítése mellett.
60-14 nap között a foglalás dátuma díjmentesen módosítható. A módosított foglalás azonban el is térhet az eredetitől, akár a tartózkodás hosszát vagy a lefoglalt szobák/ érkező személyek számát illetően is.
14 napon belüli lemondás esetén a kötbér a foglaló összegével egyezik meg. (Ez utóbbi esetben lefoglalt szobáját megpróbáljuk más vendégnek kiadni és ha ez sikerül, akkor foglalója ismét felhasználhatóvá válik a fenti feltételek szerint.)

COVID kitétel

Ha a jogszabályi környezet nem teszi lehetővé az utazást vagy az utazók között Covid-19 pozitív teszttel rendelkező személy van, akkor a lefoglalt dátumot korlátozás nélkül bármikor módosíthatja 2022. év végig.