Kedvezményezett neve: EQUITAL Lovas és Turisztikai Korlátolt Felelősségű Társaság
A támogatott projekt címe: EQUITAL Kft. szolgáltatási színvonalának fejlesztése
A pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00221
A szerződött támogatás összege: 40 053 721
A támogatás mértéke: 70 %
A támogatott projekt befejezési dátuma: 2020.06.25

A projekt keretében panziónkban sor került a közösségi terek felújítására, az étterem kibővítésére, minőségének és szolgáltatási színvonalának emelése érdekében.
A projekt megvalósítása során a férőhelyek száma változatlan maradt, de bővült a szolgáltatások száma és minősége.
A beruházás keretében sor került a napelemes rendszer bővítésére, a megközelítő út aszfaltozására és az esővíz-elvezetés megoldására, egy jacuzzi beszerzésére, gyermekmedence kialakítására, a medence befedésére és egy fedett előtér építésére, napkollektor beszerzésére a fürdőmedence vízmelegítésének céljából, valamint egy játszótér, egy wellness pavilon és egy kerti pavilon építésére.

A fejlesztés hozzájárult a három csillagos „Panzió csillaggal” minősítés megszerzéséhez, az új célcsoportok eléréséhez, a szolgáltatási csomagjaink bővítéséhez.

A fejlesztés lehetővé tette, hogy jelenlegi célcsoportjaink igényeit magasabb színvonalon elégítsük ki. A projekt megvalósítását követően az állatbarát szálláshelyet keresők, az aktív turizmus szerelmesei, a kisgyermekes családok, mindazon cégek, vállalkozások, melyek külső helyszínen tartanak képzéseket, konferenciákat, csapatépítő tréningeket, és a gasztroturizmus és kulturális turizmus után érdeklődők egyaránt potenciális vendégeinkké váltak.
A projekt megvalósításának köszönhetően bevezettünk új szolgáltatásokat is, ezek a fedett rendezvényterem biztosítása, fedett uszoda biztosítása, fedett de mégis kültéri közösségi tér kialakítása, vadászati, horgászati lehetőségek biztosítása, helyi termékek bemutatása, fitness szoba, és játszószoba használata.