Matild Kitchen & Garden: konyha és kert kettéválaszthatatlan összhangja.

Éttermünk kínálatának gerincét a saját, 4,5 hektáros birtokunkról frissen szedett zöldségek, gyümölcsök és fűszernövények adják. Ezek mellé gondosan válogatjuk össze a régió legkiválóbb alapanyagait és készítjük el belőlük napról napra változó menünket. Szívesen ötvözzük a hagyományos ételek jóleső komfortját, a modern ételkészítési technikákkal és az egészségtudatos táplálkozás fő irányelveivel.

Mindent megteszünk, hogy a hozzánk érkezők figyelmes, minden igényt kielégítő vendéglátásban részesüljenek, így örömmel és legjobb tudásunk szerint igyekszünk az egyedi igényeket és esetleges ételérzékenységeket kezelni.

Zártkörű rendezvényeket, csoportos asztalfoglalásokat más napokon is vállalunk előzetes bejelentkezés alapján.

Tekintse meg aktuális étlapunkat és foglaljon asztalt a +36 30 6593 904-es telefonszámon. 

 

Rövid, szezonális alapanyagokon alapuló a’la carte étlappal várjuk vendégeinket.

 

Ínycsiklandó ételek, a nap bármely szakában

Reggel

Egy élményekkel teli nap elengedhetetlen része a tartalmas reggeli. Svédasztalos kínálatunkat kertünk friss terméseiből és ízletes háztáji alapanyagokból állítjuk össze. Szezonális zöldségek és gyümölcsök, helyi termelők sajtjai, joghurt, érlelt sonka, házi lekvárok és friss péksütemények várják reggelente vendégeinket.

Napközben

Legyen szó egy könnyű délutáni snack-ről, családi ebédről, gyermekbarát falatokról vagy egy aktív programot követő bőséges ebédről, éttermünkben mindenki talál számára kedvező opciót szezonális alapanyagokon alapuló a’la carte étlapunkon.

Este

Szállóvendégeink számára – a nyári időszakban és hosszú hétvégéken – félpanziós ellátás keretében szintén a helyi alapanyagokat, a szezonális zöldségeket és gyümölcsöket előtérbe helyező négy illetve háromfogásos vacsorát biztosítunk. Emellett lehetőség van szezonális alapanyagokon alapuló a’la carte étlapunkról is választani. Célunk, vacsora időben is, a rugalmas és minden igényt kielégítő választási lehetőségek nyújtása.

Séfünk: Kollát Marcell

Emlékeim szerint 7.-es korom óta tudom hogy Szakács szeretnék lenni. A főzés nekem alkotás az fűszerek és alapanyagok tökéletes kombinációja. A kedvenc évszakok a tavasz mert ilyenkor felébred a természet és vele együtt a friss kerti fűszerek és idővel a zsenge kis zöldségek is. Ezt az időszakot szeretem a legjobban lehet friss üde ízekben gazdag ételeket készíteni mert mindenki erre vágyik az őszi és a téli hónapok után. Nem csak magam miatt hanem a papám miatt is mivel megígértem neki megpróbálok a legjobb lenni a szakmámban, mivel ő Mesterbádogos volt én is szeretném letenni a Mestervizsgát a Szakács szakmában és tovább vinni a családunk szakmától független elhivatottságát. A főzés könnyű fejet nyitott szívet és meleg lelket kíván! Úgy gondolom aki ezt így gondolja mint én az egy szakmáját szerető Séf lesz.