Matild Kitchen & Garden: konyha és kert kettéválaszthatatlan összhangja.

Éttermünk kínálatának gerincét a saját, 4,5 hektáros birtokunkról frissen szedett zöldségek, gyümölcsök és fűszernövények adják. Ezek mellé gondosan válogatjuk össze a régió legkiválóbb alapanyagait és készítjük el belőlük napról napra változó menünket. Szívesen ötvözzük a hagyományos ételek jóleső komfortját, a modern ételkészítési technikákkal és az egészségtudatos táplálkozás fő irányelveivel.

Mindent megteszünk, hogy a hozzánk érkezők figyelmes, minden igényt kielégítő vendéglátásban részesüljenek, így örömmel és legjobb tudásunk szerint igyekszünk az egyedi igényeket és esetleges ételérzékenységeket kezelni.

Tekintse meg aktuális étlapunkat és foglaljon asztalt a +36 30 6593 904-es telefonszámon. 

 

Rövid, szezonális alapanyagokon alapuló a’la carte étlappal, illetve tetszőlegesen kombinálható, háromfogásos menüvel várjuk vendégeinket.

Éttermünk zártkörű rendezvények miatt az alábbi napokon nem fogad vendégeket:

  • 2021.06.12.
  • 2021.06.19.

 

Ínycsiklandó ételek, a nap bármely szakában

Reggel

Egy élményekkel teli nap elengedhetetlen része a tartalmas reggeli. Svédasztalos kínálatunkat kertünk friss terméseiből és ízletes háztáji alapanyagokból állítjuk össze. Szezonális zöldségek és gyümölcsök, helyi termelők sajtjai, joghurt, érlelt sonka, házi lekvárok és friss péksütemények várják reggelente vendégeinket.

Napközben

Legyen szó egy könnyű délutáni snack-ről, családi ebédről, gyermekbarát falatokról vagy egy aktív programot követő bőséges ebédről, éttermünkben mindenki talál számára kedvező opciót szezonális alapanyagokon alapuló a’la carte étlapunkon.

Este

Szállóvendégeink számára a félpanziós ellátás keretében szintén a helyi alapanyagokat, a szezonális zöldségeket és gyümölcsöket előtérbe helyező négy illetve háromfogásos menü vacsorát biztosítunk. Emellett lehetsőég van szezonális alapanyagokon alapuló a’la carte étlapunkról is választani. Célunk, vacsora időben is, a rugalmas és minden igényt kielégítő választási lehetőségek nyújtása.