Matild Kitchen & Garden:
konyha és kert kettéválaszthatatlan összhangja

Éttermünk kínálatának gerincét a saját birtokunkról frissen szedett zöldségek, gyümölcsök és fűszernövények adják. Ezek mellé gondosan válogatjuk össze a régió legkiválóbb alapanyagait és készítjük el belőlük ételeinket. Szívesen ötvözzük a hagyományos ételek jóleső komfortját, a modern ételkészítési technikákkal és az egészségtudatos táplálkozás fő irányelveivel.

Mindent megteszünk, hogy a hozzánk érkezők figyelmes, minden igényt kielégítő vendéglátásban részesüljenek, így örömmel és legjobb tudásunk szerint igyekszünk az egyedi igényeket és esetleges ételérzékenységeket kezelni.

Szállóvendégeinket az étterem nyitvatartási idejétől függetlenül is kiszolgáljuk.

Éttermünk éves nyitva tartása:

November-Február: zárva
Március-Április: Szombat 12-20, Vasárnap: 12-16
Május-Június: Péntek 12-21, Szombat 12-21, Vasárnap 12-16

Július-Augusztus:
Hétfő: 12-22
Kedd: 12-22
Szerda: 12-22
Csütörtök: 12-22
Péntek: 12-22
Szombat: 12-22
Vasárnap: 12-22

Szeptember-Október: Péntek 12-21, Szombat 12-21, Vasárnap 12-16


Foglaljon asztalt a +36 30 6593 904-es telefonszámon.
Zártkörű rendezvényeket, csoportos asztalfoglalásokat is vállalunk előzetes bejelentkezés alapján.

Ínycsiklandó ételek, a nap bármely szakában

Reggel

Egy élményekkel teli nap elengedhetetlen része a tartalmas reggeli, egy vagy több minőségi kávé, tea kíséretében. Bőséges svédasztalos kínálatunkat kertünk friss terméseiből és ízletes háztáji alapanyagokból állítjuk össze. Szezonális zöldségek és gyümölcsök, helyi termelők sajtjai, joghurtjai, érlelt sonka, minőségi felvágottak, házi lekvárok, 100%-os gyümölcslevek, saját készítésű magokban bővelkedő granola, a kis vendégek számára reggeliző pelyhek és friss péksütemények várják reggelente vendégeinket. Kérésre természetesen  speciális étrendnek megfelelő alapanyagokat is kínálunk vendégeinknek.

Napközben

Legyen szó egy könnyű délutáni snack-ről, családi ebédről, gyermekbarát falatokról vagy egy aktív programot követő bőséges ebédről, éttermünkben mindenki talál számára kedvező opciót szezonális alapanyagokon alapuló a’la carte étlapunkon.

Este

Korábban félpanziós ellátás keretében kínáltunk szállóvendégeinknek vacsoramenüt, fix áron. A tapasztalatunk azonban az, hogy vendégeink évről-évre egyre nagyobb flexibilitást szeretnének, mind az étkezés idejét, összetételét, gyerekek és diétások igényeit illetően. Ezért az a megoldás született, hogy nem „kényszerítjük” bele vendégeinket egy fix menübe, fix áron, fix idősávban. Az éttermünk – egész délután és este – szállóvendégek rendelkezésére áll helyi alapanyagokat, a szezonális zöldségeket és gyümölcsöket előtérbe helyező a’la carte étlapunkkal.