Étterem

friss, helyi alapanyagok
Éttermünk kínálatának gerincét a saját birtokunkról frissen szedett zöldségek, gyümölcsök és fűszernövények adják. Ezek mellé gondosan válogatjuk össze a régió legkiválóbb alapanyagait és készítjük el belőlük ételeinket. Szívesen ötvözzük a hagyományos ételek jóleső komfortját, a modern ételkészítési technikákkal és az egészségtudatos táplálkozás fő irányelveivel.
Mindent megteszünk, hogy a hozzánk érkezők figyelmes, minden igényt kielégítő vendéglátásban részesüljenek. Legjobb tudásunk szerint igyekszünk az egyedi igényeket és esetleges ételérzékenységeket is kezelni.
Asztalfoglalás:
+36 30 6593 904
Büféreggeli
Egy élményekkel teli nap elngedhetetlen része a tartalmas reggeli, egy vagy több minőségi kávé, tea kíséretében. Bőséges svédasztalos kínálatunkat kertünk friss terméseiből és ízletes háztáji alapanyagokból állítjuk össze. Szezonális zöldségek és gyümölcsök, helyi termelők sajtjai, joghurtjai, érlelt sonka, minőségi felvágottak, házi lekvárok, 100%-os gyümölcslevek, saját készítésű granola, reggeliző pelyhek és friss péksütemények várják reggelente vendégeinket. Kérésre természetesen speciális trendnek megfelelő alapanyagokat is kínálunk vendégeinknek.
Napközben
Legyen szó egy könnyű délutáni snack-ről, családi ebédről, gyermekbarát falatokról vagy egy aktív programot követő bőséges ebédről, vacsoráról, éttermünkben mindenki talál számára kedvező opciót szezonális alapanyagokon alapuló a’la carte étlapunkon.

Tovább a Galériákhoz >>