Matild Kitchen & Garden:
konyha és kert kettéválaszthatatlan összhangja

Éttermünk kínálatának gerincét a saját birtokunkról frissen szedett zöldségek, gyümölcsök és fűszernövények adják. Ezek mellé gondosan válogatjuk össze a régió legkiválóbb alapanyagait és készítjük el belőlük ételeinket. Szívesen ötvözzük a hagyományos ételek jóleső komfortját, a modern ételkészítési technikákkal és az egészségtudatos táplálkozás fő irányelveivel.

Mindent megteszünk, hogy a hozzánk érkezők figyelmes, minden igényt kielégítő vendéglátásban részesüljenek, így örömmel és legjobb tudásunk szerint igyekszünk az egyedi igényeket és esetleges ételérzékenységeket kezelni.

Éttermünk januárban zárva tart. Szállóvendégeinket természetsen ebben az időszakban is kiszolgáljuk.

Foglaljon asztalt a +36 30 6593 904-es telefonszámon.
Zártkörű rendezvényeket, csoportos asztalfoglalásokat is vállalunk előzetes bejelentkezés alapján.

 

Ínycsiklandó ételek, a nap bármely szakában

Reggel

Egy élményekkel teli nap elengedhetetlen része a tartalmas reggeli, egy vagy több minőségi kávé, tea kíséretében. Bőséges svédasztalos kínálatunkat kertünk friss terméseiből és ízletes háztáji alapanyagokból állítjuk össze. Szezonális zöldségek és gyümölcsök, helyi termelők sajtjai, joghurtjai, érlelt sonka, minőségi felvágottak, házi lekvárok, 100%-os gyümölcslevek, saját készítésű magokban bővelkedő granola, a kis vendégek számára reggeliző pelyhek és friss péksütemények várják reggelente vendégeinket. Kérésre természetesen  speciális étrendnek megfelelő alapanyagokat is kínálunk vendégeinknek.

Napközben

Legyen szó egy könnyű délutáni snack-ről, családi ebédről, gyermekbarát falatokról vagy egy aktív programot követő bőséges ebédről, éttermünkben mindenki talál számára kedvező opciót szezonális alapanyagokon alapuló a’la carte étlapunkon.

Este

Szállóvendégeink számára az ünnepi, hosszú hétvégéken félpanziós ellátás keretében a helyi alapanyagokat, a szezonális zöldségeket és gyümölcsöket előtérbe helyező háromfogásos vacsorát biztosítunk.
A nyári időszakban célunk – vacsora időben is – a rugalmas és minden igényt kielégítő választási lehetőségek nyújtása, így szállóvendégeink is a szezonális alapanyagokon alapuló a’la carte étlapunkról tudnak választani.