Lovas oktatás

Lehetsz teljesen kezdő vagy gyakorlott lovas, tapasztalt és képzett oktatóink, megbízható lovaink és a festői szépségű táj felejthetetlen élményeket biztosít majd.

Magabiztos lovas tudás megszerzése nem megy egyik napról a másikra. Kitartó gyakorlás, a lovas és a ló összehangolódása, empátia szükséges hozzá. Oktatóink minden esetben türelmesen, nagy odafigyeléssel, egyedi igényekre szabva fordulnak önmagukat kipróbálni vagy fejleszteni kívánó vendégeink felé.

Szállóvendégeinknek már a foglalás során küldünk egy előzetes kérdőívet, melynek információi alapján oktatóink meg tudják kezdeni a közös munkára való felkészülést.
A lovaglások időpontjait érkezéskor van lehetőség egyeztetni és lefoglalni. (Kivéve: Kezdő Lovas Csomag)

  • Bevezetés a lovaglás élményébe: séta lovon 6 év alatti gyerekeknek. 3 000 Ft/ 15 perc
  • Futószáras lovaglás: kezdők számára illetve gyerekeknek 6-8 éves kortól már elkezdődhet az érdemi lovaglás oktatása, mely futószáras oktatással kezdődik. Megbízható iskola lovaink állnak a lovasok rendelkezésére. Futószáras oktatásunk 30 perc hosszú. Ára: 7 000 Ft/ 30 perc
  • Osztályban lovaglás: Haladóknak osztályban lovaglást ajánlunk lovas pályáink valamelyikén. Lovardai oktatásaink a legtöbb esetben egyedileg vagy legfeljebb 2-3 fő részvételével történnek. Lovardai oktatásunk 30 perc hosszú. Ára: 7 000 Ft/ 30 perc
  • Lovas túrák, tereplovaglás*: kizárólag személyes egyeztetés után, megbízható lovas tudással rendelkező vendégek vehetnek részt túráinkon, melyről minden esetben egy próbalovaglás alkalmával győződünk meg! Ára: 7 000 Ft/ óra/ fő

A nyári szezonon kívül május 31-ig és szeptember 1-től lehetőség van nem szállóvendégek számára is az Equitalban lovagolni, kizárólag lovas bérlet megvásárlásával.

Áraink

  • Lovas oktatás: 7 000 Ft/ 30 perc
  • 10 alkalmas bérlet: 60 000 Ft
  • 20 alkalmas bérlet: 100 000 Ft

Bértartás a Balatonnál

Istállónkban angol boxos helyek bérelhetőek. A bértartás tartalmazza a 10 hektáros legelőhasználatot, a takarmányozást és a pályák használatát. A lovak állatorvosi felügyelete és patkolása megoldott. Szakképzett kollégáink vendéglovainkra is nagy figyelmet fordítanak.

Bértartással kapcsolatban keresse Egri Tamást a 06 30 982 5101-es telefonszámon.